
Naujausios
Grakščiu žingsneliu
Didžiulį indą su tešla duonai Irena Andriškevičienė stumia taip grakščiai, it stiuardesė žingsniuotų ilgu oro uosto koridoriumi. „Čia mažučiai katilai“,- numoja ranka Irena. Ji yra atsakinga už duonos tešlos paruošimą ir paaiškina, jog procesas yra labai atsakingas, mat kokia tešlos kokybė, tokia ir duona.
Įmonėje „Biržų duona“ Irena dirba nuo 1978 metų spalio 2 dienos. „Rinkausi darbą pagal aplinkybes, nes, baigusi vidurinę, neįstojau ten, kur norėjau – gal per mandrai tikėjausi – stiuardese svajojau būti. Man atrodė, kad tai įdomi specialybė. Bet net nesudalyvavau stojimuose,- vyresnis brolis sudraudė. Tuo metu labai sirgo mama, todėl susidarė tokios sąlygos, kad reikėjo likti namuose ir ieškotis darbo“,- apie pasirinkimą kalbėjo Irena.
Toliau skaitykite popierinėje arba elektroninėje laikraščio versijoje (PDF). Užsakyti galite http://www.birzietis.com