Egidijus Sipavičius: „Tą pačią dainą kas kartą atlieku naujai“

Asm. archyvo nuotr.
Puikiai visiems žinomas atlikėjas E. Sipavičius šeštadienį, 19 val., koncertuos Klausučiuose.
Šeštadienį Klausučiuose – legendinio atlikėjo Egidijaus Sipavičiaus pasirodymas. Populiariam dainininkui išsamiam interviu rasti laiko buvo sunkoka. „Viskas po karantino grįžo savo vieton ir tuo labai džiaugiuosi. Išnaudoju dabar visas koncertų galimybes“, – sako E. Sipavičius.

Mėgstamų estradinių dainų, skambančių jau kelis dešimtmečius, atlikėjas E. Sipavičius „Biržiečių žodžiui“ pasakojo, kad jis, be abejo, labai mėgsta dainuoti, niekada nepraleidžia progos improvizuoti, galbūt todėl jo atliekamos dainos kaskart skamba naujai. Visų pamėgtas ir mintinai išmoktas dainas, tapusias estrados klasika, jis žada atlikti ir Klausučiuose.

Dainininkas scenoje pasižymi drąsa, energija, nebijo eksperimentuoti. Štai karantino laikotarpiu E. Sipavičius mums labiau buvo matomas televizoriaus ekranuose – atlikėjas dalyvavo televizijos muzikiniame projekte „Muzikinė kaukė“, pelnė žiūrovų simpatijas, tapo konkurso finalininku.

„O, darbo tikrai daug buvo tame projekte“, – šypsosi atlikėjas. „Bet reikėjo ir sėkmės, pavyzdžiui, gaunant personažą, kurį reikėjo scenoje atkartoti.“ Dainininkas pasakoja, kad nuo muzikos jis niekada nepavargsta: ir pats dainuoja, ir mielai klausosi įvairaus stiliaus muzikos – džiazo, dažnai klasikinės, ypač po savo koncerto, o tokia muzika ramina, kartais – šokių muzikos, kai nuotaika ir aplinkybės to reikalauja.

Kviesdamas biržiečius į savo koncertą Klausučiuose, E. Sipavičius sako mūsų krašte buvęs taip seniai, kad nepamena kada. „Lai senos dainos skamba naujai, lai lydi jus visus puiki nuotaika nepaisant jokių negandų, neaiškios situacijos. Šypsokimės ir būkime laimingi“, – linki populiarusis atlikėjas.

Susijusios naujienos