Tikslas – ne tik parduoti maistą, bet ir kurti ryšį su žmogumi

Asmeninio albumo nuotr.
„Čepoku“ restorano šefai Giedrius ir Edita Čepokai.
Giedrius ir Edita Čepokai – biržiečiams gerai žinomi žmonės, o netoli baltosios bažnyčios stovintis tautiniais motyvais dekoruotas mobilus restoranas „Čepoku“ traukia ne tik geru maistu, bet ir nuoširdžia bendryste. Vakarais „Čepoku“ išbilda į savo namus Pačeriaukštėje, kad kitą dieną vėl grįžtų į savo darbo vietą. Bet šįkart skaitytojų dėmesiui – ne Editos burgeris su karamelizuotais svogūnais, bet nuoširdus pokalbis su Edita ir Giedriumi Čepokais.

Jūsų šeima kartu ne tik gyvena, bet ir dirba. Kas lemia santykių sėkmę?

Edita:

Mes tikime, kad santykiai neturi būti apie tai, kas pasiduos, o apie tai, kas pirmas suvaldys savo emocijas ir padės suvaldyti situaciją. Nes brandūs santykiai kuriami ne per pergales, o per supratimą.

Kiek laiko Jūs kartu su Edita ir kaip susipažinote?

Giedrius:

Mūsų pažintis buvo visiškai netikėta. Vieną vasaros dieną Editai paskambino jos pusseserė ir be įžangos rėžia: „Aš sutikau tavo gyvenimo meilę“... Dar pridūrė: „Jums užteks vieno susitikimo – ir viskas“. Skamba kaip iš kokio romantinio filmo, bet taip ir buvo. Aišku, Edita iš pradžių tą pranašystę priėmė kaip juokelį – pasijuokė, pamiršo, ir tiek.

Tą vasarą taip ir nesusitikome. Bet rudenį, per dar vieną netikėtą skambutį, prasidėjo pokalbis. Kažkaip iš karto radome bendrą kalbą – be jokios įtampos. O spalio 30 dieną susitikome pirmą kartą Panevėžyje, centrinėje laisvės aikštėje prie Žemėlapio. Nuo tada – viskas – nesiskiriam iki šiol.

Toliau skaitykite popierinėje arba elektroninėje laikraščio versijoje (PDF). Užsakyti galite http://www.birzietis.com/