Kodėl vairuotojai teikia pirmenybę geresniems priekiniams žibintams

Įsivaizduokite, kad vieną dieną ar naktį važiuojate keliu. Matote skirtingus automobilius su ryškiomis arba skirtingų spalvų šviesomis. Tai verčia jus suabejoti, ar turėčiau tokį įsigyti? Ar tokie žibintai apskritai yra legalūs? Kodėl daugelis vairuotojų turi skirtingų rūšių priekinius žibintus?

Realybė nurimsta ir jūs pagalvojate: kodėl staiga susidomėta priekiniais žibintais? Visur parduodami priekinių žibintų pertvarkymo rinkiniai, ir jums kyla klausimas, kuo jie galėtų būti ypatingi. Daugelis vairuotojų šiais laikais naujus priekinius žibintus įsigyja dėl daugelio priežasčių. Kuo jie skiriasi nuo bet kurios kitos automobilio dalies?

Paprasta, jie yra viena iš labiausiai pritaikomų automobilio dalių. Žinoma, ant automobilio išorės galite klijuoti lipdukus arba įrengti hidrauliką. Priekiniai žibintai yra esminė automobilio dalis, kurią galima lengvai modifikuoti.

Yra daug tokių, kurie perėjo prie geresnių, naujesnių ir kokybiškesnių priekinių žibintų. Tai iš tiesų matyti kelyje. Tačiau dėl ko parduodami priekiniai žibintai? Kodėl vis dar tiek daug žmonių juos perka?

Hid led lemputės

zibintai1

Be to, kad priekinius žibintus galima pritaikyti, jie yra įperkami. Pasak kai kurių vairuotojų, dauguma automobilių gamyklinių priekinių žibintų yra brangūs. Todėl jie renkasi kitą geriausią dalyką - žibintų pertvarkymo rinkinius. Daugumą rinkinių sudaro dvi lemputės, montavimo instrukcijos, garantinės kortelės (jei reikia), balastiniai įtaisai (tik HID) ir laidų pynės (taip pat tik HID). Tokių rinkinių galima įsigyti bet kurioje rinkoje.

Elektroninėse parduotuvėse ir internetinėse parduotuvėse galima įsigyti priekinių žibintų rinkinių. Automobilių parduotuvėse ir parduotuvėse taip pat galima įsigyti priekinių žibintų rinkinių. Kainos svyruoja nuo 125 iki 250 EUR

Naudojant priekinių žibintų komplektus, dažniausiai pasirenkamos dvi apšvietimo sistemos. Tai didelio intensyvumo išlydžio (HID) ir šviesos diodai LED lemputės. Palyginti su halogeniniais, jie yra efektyvesni ir ryškesni.

Be to, kad įsigyjate šiuos biudžetui palankius priekinių žibintų komplektus, juos taip pat lengva sumontuoti. Daugumoje ksenoninių arba LED priekinių žibintų komplektų įrengta Plug-N-Play sistema, skirta naudotojų patogumui.

Atsižvelgiant į tai, kad priekiniai žibintai yra pritaikomi, galite pasirinkti spalvos temperatūrą. Spalvų temperatūra svyruoja nuo 3 000 K iki 10 000 K (geltonos spalvos temperatūra yra žemiausia, baltos - per vidurį, o mėlynos - aukščiausia).

LED priekinių žibintų keitimas

LED priekinių žibintų konversijos rinkinių atveju jų lemputės yra mažesnės nei HID. Savo ruožtu jos yra universalesnės ir leidžia labiau pritaikyti dizainą. Tai vienas iš veiksnių, kodėl daugelis renkasi LED.

Galiausiai, konversijos rinkinių ryškumas neprilygsta standartinių ar halogeninių žibintų ryškumui. Dauguma gamintojų didžiuojasi savo priekinių žibintų šviesos srautu, kuris padeda pagerinti matomumą kelyje.

Apskritai tai yra priežastys, dėl kurių vairuotojai perka naujesnius ir geresnius priekinius žibintus. Tai nėra susiję su kelių eismo taisyklių ir reglamentų laužymu, o daugiausia su patogumu. Daugelis yra tikrai patenkinti pakeistais priekiniais žibintais.

Tačiau patariame būti informuotiems apie žibintų pertvarkymo rinkinių naudojimo teisėtumą. Būkite atsargūs montuodami tuos, kurie turi didelį liumenų (šviesos srautą) kiekį, nes tai gali sukelti akinimą arba laikinai apakintų kitus vairuotojus.

Prieš pirkdami žibintų komplektą, taip pat atlikite išankstinį tyrimą, nes kai kurie pertvarkymo komplektai yra pagaminti nekokybiškai arba neveiksmingi po kelių naudojimo kartų.

Be to, žinokite, kokios lemputės montuojamos jūsų transporto priemonėje. Gali būti, kad perkate ne visai jūsų automobiliui skirtas lemputes. Norėdami sužinoti, galite tai sužinoti mūsų svetainėje arba automobilių parduotuvėje.

Nedvejodami įsigykite vieną žibintų komplektą, jei norite jį išbandyti. Dauguma jų yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų ir juose įdiegtos pažangios technologijos. Juos taip pat saugu naudoti, jei taip pat atidžiai laikysitės instrukcijų. Nuo jūsų priklauso, kokios priekinių žibintų apšvietimo sistemos norėtumėte savo automobilyje.

Užs. 8290