Kūryboje jau 25 metus

Papilio bendruomenės nuotr.
Veiklos 25 pasitikusi Vigilija Macienė pristatė dueto su dukra Kamile debiutą. Šventės dalyviams padovanojo puikiai pažįstamą dainą „Paukščiai“.
Šeštadienį Papilio kultūros namuose skambėjo visam rajonui puikiai pažįstamas balsas. Papiliečiai ir svečiai minėjo meno vadovės Vigilijos Macienės kūrybinės veiklos jubiliejų.

25 metus šiame kūrybiniame kelyje esanti moteris jį apžvelgė su širdžiai artima veikla – muzika. Renginio metu pasirodė ne tik pati šventės kaltininkė, bet ir jos mokiniai, kolektyvai. „Ruošdamasi jubiliejiniam kūrybinės veiklos vakarui – koncertui ir apžvelgusi savo nueitą kūrybinės veiklos kelią, supratau, kad tai buvo įvairus renginių ir veiklų gyvenimo etapas. Pirmasis vaikų pop choras „Drugelis“ kelia nostalgiją. Klausiausi jų surinktų prisiminimų ir, kartu su Ingrida („Drugelių“ atstove), braukiau ašarą. Jautru, bet labai miela prisiminti. Teminės Pop chorų šventės, mamų dienos minėjimai, net „Kelias į žvaigždes“ pas mus vyko, pirštininių lėlių teatras su tais pačiais „Drugeliais“. Jaučiuosi nuostabiai – pasitvirtino, jog tai tikrai mano kelias, o dalyvavusių žiūrovų ir svečių parodytas dėmesys ir šiluma leido suprasti, jog tas nueitas kelias labai svarbus ir prasmingas ne tik man, bet ir jiems. Renginio metu vyravo neapsakomai šilta atmosfera. Toliau mano kely – netrukus vyksiantis folkloro ansamblio „Aguonėlas“ 5 metų sukaktis, pavasarį – jau 6-oji tradicine tapusi regioninė vokalinių ansamblių šventė „Ten, kur svajonė laukia“, o kitus planus pasiliksiu kol kas sau“,- kalbėjo V. Macienė.