Kelionė a cappella po meilės dainų pasaulį

Kelionė a cappella po meilės dainų pasaulį

Ke­lio­nė a cap­pel­la po mei­lės dai­nų pa­sau­lį

Vy­rų vo­ka­li­nės gru­pės „Quo­rum“ kon­cer­tas skir­tas tiems, ku­rie trokš­ta juok­tis ir my­lė­ti. Tik vy­rų bal­sais at­lie­ka­mos įvai­rių ša­lių dai­nos apie mei­lę ir ne tik skam­ba ori­gi­na­liai ir subtiliai. „Quo­rum“ vy­rams ne­rei­kia mu­zi­kos inst­ru­men­tų, nes vi­sus inst­ru­men­tus, net mu­ša­muo­sius, jie su­ku­ria sa­vo bal­sais, o jų dai­nuo­ja­ma mu­zi­ka pri­me­na inst­ru­men­ti­nės gru­pės skam­be­sį."Quo­rum“ at­sklei­džia ne­ri­bo­tas žmo­gaus bal­so ga­li­my­bes, dai­nuo­da­ma vi­sų lai­kų po­pu­lia­riau­sius mu­zi­kos hi­tus.

Kon­cer­tų me­tu „Quo­rum“ nu­ke­lia sa­vo klau­sy­to­jus į įvai­riau­sių tau­tų mu­zi­ki­nes kul­tū­ras. Ten­ka pa­bu­vo­ti Gru­zi­jo­je, Ar­mė­ni­jo­je, Mol­do­vo­je, Suo­mi­jo­je, Iz­rae­ly­je, Mek­si­ko­je, net Af­ri­ko­je, ką jau kal­bė­ti apie ang­liš­kai kal­ban­čias ša­lis.

„Quo­rum“ at­lie­ka­mos dai­nos dau­ge­liui ge­rai pa­žįs­ta­mos, ta­čiau kartu jos lyg ir ki­to­kios. Ir skam­ba ki­taip, ir kve­pia ki­taip, ir vei­kia ki­taip. „Quo­rum“ vi­sa­da dai­nuo­ja gy­vai, to­dėl kiek­vie­nas nu­kry­pi­mas nuo tiks­lios in­to­na­ci­jos ar koks nors ne­su­sip­ra­ti­mas paį­vai­ri­na kon­cer­tus, o šmaikš­tūs kū­ri­nių pri­sta­ty­mai su­ke­lia šyp­se­nas ir juo­ką. Tad hu­mo­ro do­zė šios gru­pės kon­cer­tuo­se ga­ran­tuo­ta.

„Quo­rum“ na­riai Vi­ta­li­jus Neu­ga­si­mo­vas, Ma­rius Tur­la­jus, Gin­tau­tas Skliu­tas, Dai­no­tas Var­nas, Ro­ma­nas Sa­vic­kas ir Ša­rū­nas Na­vic­kas kvie­čia į ke­lio­nę po mei­lės dai­nų pa­sau­lį.

Va­sa­rio 21 d. 18 val. Vals­ty­bi­nia­me Šiau­lių dra­mos teat­re skam­bės gra­žiau­sios, po­pu­lia­riau­sios mei­lės dai­nos įvai­rio­mis pa­sau­lio kal­bo­mis ir su­kurs ypa­tin­gą šven­ti­nę nuo­tai­ką.

KON­KUR­SAS! At­sa­ky­ki­te į klau­si­mą ir lai­mė­ki­te kvie­ti­mus į kon­cer­tą!

Kiek me­tų kon­cer­tuo­ja gru­pė „Quo­rum“?

At­sa­ky­mą siųs­ki­te el. pa­štu konkursas@skrastas.lt iki va­sa­rio 2 d.

Vi­deo įra­šai:

https://www.you­tu­be.com/watch?v=FDFxQgAUf­6I

https://www.you­tu­be.com/watch?v=sjHMdZTpyHs

https://www.you­tu­be.com/watch?v=09AkGbS5­zyY

https://www.you­tu­be.com/watch?v=EQVSkjQDm­GY