Dvidešimt septintasis profesionalių teatrų festivalis „Žaldokynės kraštas“ – atidarytas!

Ž. Maniko nuotr.
Festivalį „Žaldokynės kraštas“ atidarė Kauno šokių teatras „Aura“ su spektakliu „Ištrintos durys“.
Penktadienio vakarą biržiečiai buvo pakviesti į tradicinį, šiemet jau dvidešimt septintąjį, profesionalų teatrų festivalį „Žaldokynės kraštas“. „Negalime numatyti, ką šiemet mums pateiks, kuo nustebins teatro burtininkai, nes jie yra nenuspėjami – nuolat ieškantys, augantys, kintantys“,- festivalį pristatė Biržų kultūros centro direktorius Romas Lesevičius. Festivalį atidaryti buvo pakviestas Kauno šokių teatras „Aura“ su spektakliu „Ištrintos durys“.

Biržiečiai turėtų įvertinti

Biržų kultūros centro direktorius Romas Lesevičius, pasveikinęs festivalio svečius ir dalyvius, padėkojo gausiam rėmėjų būriui, be kurių prisidėjimo būtų ne taip paprasta puoselėti ilgametes mūsų rajono tradicijas.

Tardama sveikinimo žodį Biržų rajono savivaldybės vicemerė Astra Korsakienė kvietė atitrūkti nuo kasdienybės ir pasimėgauti menu. Vicemerė pasidžiaugė subalansuotu visiems skoniams festivalio repertuaru ir palinkėjo gerų įspūdžių žiūrovams bei aktoriams.

Biržų kultūros centro direktorius R. Lesevičius tikisi, kad visi festivalio spektakliai sulauks biržiečių dėmesio ir įvertinimo.

Toliau skaitykite popierinėje arba elektroninėje laikraščio versijoje (PDF). Užsakyti galite http://www.birzietis.com