2022 metų Xiaomi flagmanai

Xiaomi telefonai yra vieni žinomiausių mobiliųjų technologijų pasaulyje. Xiaomi telefonai patenka į lyderių sąrašą pagal pagamintų mobiliųjų įrenginių skaičių. O koks didžiulis yra įmonės išmaniųjų telefonų asortimentas!.. Apsvarstykite geriausius 2022 metų Xiaomi telefonus, kad suprastumėte, kokius Xiaomi telefonus verta įsigyti šiais metais.

Xiaomi telefonus šiemet atstovauja keli flagmanai, pavyzdžiui, Redmi Note 11 Pro. Stilingas korpusas, matinio stiklo nugarėlė ir puikus 6,67 colių ekranas su didele raiška ir 120 Hz atnaujinimo dažniu. Kartu su galinga 5000 mAh baterija ir didelio našumo MediaTek Helio G96 procesoriumi šie Xiaomi telefonai tikrai pradžiugins greitu veikimu. O 67W greitas įkrovimas patiks visiems vartotojams, kurie kada nors turėjo Xiaomi telefonus. Šiuose Xiaomi telefonuose sumontuota 108/8/2/2 MP keturkampė kamera, kuri fiksuoja puikius vaizdus dieną ir naktį.

Labai įdomus Xiaomi 12X modelis. Šie Xiaomi telefonai yra vieni kompaktiškiausių flagmanų rinkoje. Šio modelio Xiaomi telefonai puikiai guli rankoje dėl nedidelio, vos 69,9 mm pločio. Už našumą atsakingas galingas Qualcomm Snapdragon 870 5G procesorius, be to, visi Xiaomi telefonai visose versijose gavo 8 GB RAM. Šie Xiaomi telefonai taip pat palaiko 67 W greitąjį įkrovimą. Fotoaparatą sudaro 3 moduliai, tačiau pagrindinis modulis puikiai veikia net fotografuojant naktį.

Xiaomi 12 telefonai atrodo lygiai taip pat, kaip ir 12X modelis. Tai beveik tie patys Xiaomi telefonai, tačiau juose naudojamas galingesnis Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 procesorius, tad šiuos Xiaomi telefonus tikrai galima vadinti itin galingais! Be to, Xiaomi 12 telefonai aprūpinti didelės galios belaidžiu įkrovimu iki 50 W ir yra versija su 12 GB RAM.

Žinoma, tai dar ne visas naujų produktų sąrašas, nes Xiaomi telefonai kasmet išleidžiami įvairiuose kainų segmentuose ir daugybės modifikacijų, tačiau šie Xiaomi telefonai tikrai yra geri!

Užs. 10433